Sremska Mitrovica – Okužno prvenstvo u skijanju za Osnovne i Srednje škole u muškoj i ženskoj konkurenciji održaće se u četvrtak, 12. marta na skijaškim terenima Ski centara „Divčibare“.

Takmičenje počinje u 11:00 časova.

Takmičenje u skijanju se organizuje u pojedinačnoj konkurenciji u alpskim disciplinama i to sledećim kategorijama:

Kategorije:
1 – 2 raz. OŠ 09 god. i mlađi,
3 – 4 raz. OŠ 11 god. i mlađi,
5 – 6 raz. OŠ 13 god. i mlađi,
7 – 8 raz. OŠ 15 god. i mlađi,
1 – 4 raz. SŠ 19 godina i mlađi.

Primenjuju se modifikovana pravila Smučarskog saveza Srbije.

okruzno prvenstvo u skijanju

Obavezna je propisana sportska oprema: Skije, Pancerice, štapovi, rukavice i dr. Ko nema navedenu opremu mora obezbediti (poneti) novac da bi istu iznajmio.
SKI-PAS – svi koji hoće da koriste ski-pas moraju poneti novac da ga plate. SKI-PAS, za ceo dan, iznosi 750.00 dinara (dogovorena cena).
Svi takmičari treba da poseduju ski opremu. Oprema se može i iznajmiti na stazi po ceni od 750.00 dinara (Prof. Paja Jovanović).
Sve cene su za grupni celodnevni program i novac se predaje nastavniku.
Za bezbednost učenika odgovoran je nastavnik koji vodi učenike.
Preporučujemo da se izvrši LEKARSKI PREGLED svih učenika koji učestvuju na Okružnom prvenstvu.

NAPOMENA: Obavezan je spisak učenika overen od strane škole i nastavnika koji vodi učenike, svi učenici i nastavnici koji pođu van spiska biće vraćeni pre polaska.
Roditelji i drugi pratioci, nastavnici bez učenika i spiska mogu da dođu na stazu u svojoj organizaciji (svojim prevozom) ali za njih ne važe uslovi kao za takmičare, tj. ne mogu da računaju na ishranu, prevoz i uslove SKI-PAS službe.

Na takmičenje se mogu prijavljivati učenici-ce koji izuzetrno dobro skijaju, (provereni od strane nastavnika), sve ostale ne prijavljivati iz bezbednosnih razloga.

NAPOMENA: Ukoliko vremenske se prilike promene i sneg na stazi bude otopljen , TAKMIČENjE ĆE BITI ODLOŽENO DO NAREDNOG SNEGA.

PRIJAVA TAKMIČARA: Zbog organizacije prevoza, najkasnije do Ponedeljka do 19.00, 09.03.2015. godine i to na tel-faks: 561-024, mob. 063-566-191, miroslav.dragojlovic@indjija.net.

Možda Vam se svidi i