Sremska Mitrovica – Na Gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici i ove godine će, u susret novogodišnjim praznicima, biti održana manifestacija „Magični trg“. Prazničnom raspoloženju, doprineće različite programske aktivnosti, koje obiluju sadržajima namenjenim deci različitog uzrasta, kao i odraslima. Pokrovitelj manifestacije je Grad Sremska Mitrovica, a za organizaciju su zadužene mitrovačke ustanove kulture.
Ovogodišnja manifestacija će imati humanitarni karakter. Kupovinom „CRVENOG IRVASOVOG NOSA“, koji će se prodavati na svim tezgama postavljenim na Gradskom trgu, ali i na još mnogim mestima u gradu, obezbediće se novčana sredstva namenjena mitrovačkim udruženjima za pomoć osobama sa autizmom i Daun sindromom. Udruženja će sav prikupljen novac iskoristiti za opremanje svojih prostorija.
Manifestacija počinje 24. decembra, postavljanjem drvenih kućica u Gradskom parku, a završava se 31. decembra.

 

Ilustracija

Ilustracija „CRVENOG IRVASOVOG NOSA“

Ilustracija

Ilustracija „CRVENOG IRVASOVOG NOSA“

Celodnevni zabavni program će se realizovati 26. i 27. decembra. Pored brojnih sadržaja, kojima će se promovisati različite aktivnosti, kulturne, umetničke i turističke vrednosti, deo magije na Trg će uneti i izlagači, iz našeg i drugih gradova, koji će posetiocima pružiti priliku da uživaju u bogatoj ponudi slatkiša, gurmanskih specijaliteta, toplih napitaka, ukrasa i predmeta sa novogodišnjim motivima.

Ilustracija 2015

Ilustracija 2015

Tokom celodnevnog programa, svi zainteresovani će moći da posete besplatnu školu klizanja, da se zabave uz ulične zabavljače, animatore, pantomimičare, klovnove, karikaturiste i da vide nove cirkuske veštine. Najmlađi će moći da se prepuste čarima novogodišnjeg šminkanja i da se druže sa Elzom, Olafom, Mikijem i Mini. Svojim nastupom, muzičke čarolije će prirediti dečji horovi, a biće izvedeno i nekoliko novogodišnjih pozorišnih predstava. Svako dete će imati priliku da se besplatno fotografiše sa Deda Mrazom i dobiće novogodišnji slatki paketić, u čijem pravljenju će pomoći ljudi velikog srca iz našeg Grada – privrednici, pojedinci, predstavnici brojnih organizacija, ustanova, službi i udruženja.
Nova 2016. godina biće dočekana uz šabački bend Na Gradskom trgu u Sremskoj Mitrovici i ove godine će, u susret novogodišnjim praznicima, biti održana manifestacija „Magični trg“. Prazničnom raspoloženju, doprineće različite programske aktivnosti, koje obiluju sadržajima namenjenim deci različitog uzrasta, kao i odraslima.
PLAKAT (3)

Nova 2016. godina biće dočekana uz šabački bend „JuiceSky“, koji nastupa 31.12.2015. godine od 22:30.
“, koji nastupa 31.12.2015. godine od 22:30.

Sirmiumart

Možda Vam se svidi i