Sremska Mitrovica – Pozorišno leto “Tragovi 2015″ juče je nastavljeno u lapidarijumu Muzeja Srema, kabareom Borisa Pigovića i Nebojše Dugalića „To su bili dani“.

Više od dva sata, mitrovačka publika je imala priliku da uživa u pevanju, sviranju i recitovanju ova dva glumca, uz pažljivo odabrane stihove i muzički repertoar.
Iglsi, Erik Klepton, Azra i Đorđe Balašević, imena su nekih izvođača čije su se pesme čule sinoć iz lapidarijuma, a do kraja koncerta tražilo se mesto više.

„Ovo veče je bilo predivno, i to je ono što Mitrovčanima treba“, rekla je jedna naša sugrađanka.

Mitrovčanin, Boris Pingović nije krio svoje emocije zbog ponovnog nastupa pred „domaćom publikom“.

„Mene ili nema godinama u Mitrovici, ili evo za par meseci nastupim dva puta. Uvek sam isto srećan, jer to je moj grad“, rekao je Pingović.
On je dodao da je mitrovačka publika sjajna i izrazio zadovoljstvo zbog manifestacije “Tragovi 2015″, koju već treću godinu zaredom organizuje Pozorište „Dobrica Milutinović“.

publika

“Tragovi 2015.” se nastavlja sve do četvrtka, 30. jula u lapidarijumu Muzeja Srema, osim predstave “Silovanjeee!” koja će se zbog tehničkih nemogućnosti odigrati večeras na velikoj sceni mitrovačkog pozorišta.
Svi programi počinju u 21 sat, a u slučaju lošeg vremena programi će biti organizovani u Pozorištu “Dobrica Milutinović”.

Ulaz na sve predstave je besplatan a program održavanja predstava možete pogledati OVDE.

Možda Vam se svidi i