Sremska Mitrovica – U utorak 22. septembra u Sremskoj Mitrovici bogatim programom čiji će centralni deo biti prijateljska utakmica, košarkaški klub „Mega Leks“ organizovaće promociju tima za sezonu 2015/2016.

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju na sajtu KK „Mega Leks“ ova ekipa biće ubedljivo najmlađa u ABA ligi naredne takmičarske godine, sa prosekom od svega 20,2 godine.

Prvi deo prmocije biće organizovan na Trgu Ćire Milekića sa početkom u 11:30 časova gde će specijalno za tu priliku biti instaliran improvizovani košarkaški teren.

mega leks

„Uz veliki broj balona u sada već prepoznatljivim bojama „Mega Leksa“ i pirotehniku biće predstavljeni košarkaši i članovi stručnog štaba, a sve to biće upotpunjeno nastupima di-džeja, dečijeg hora, čirlidersicama i nezaobilaznom maskotom – Pinkijem. Pripremljen je vrlo zanimljiv i atraktivan program, kao i razni pokloni za one koji se tog dana budu družili sa prvotimcima i članovima stručnog štaba Mega Leksa“, piše u saopštenju.

Drugi deo promocije, odnosno prijateljska utakmica protiv turskog šampiona KK „Pinar Karšijake“ biće odigrana u Poslovno sportskom centru „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici sa početkom u 20:00 časova. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Možda Vam se svidi i