Sremska Mitrovica – Italijanska kompanija “Lames” i zvanično je premestila celokupnu proizvodnju u novi objekat koji se nalazi u industirjskoj zoni Sever u Sremskoj Mitrovici. Novi objekat doneo je i nova radna mesta.

“Na moje veliko zadovojstvo mogu da obavestim sve građane Sremske Mitrovice da je italijanska firma “Lames” koja posluje u našem gradu povećala broj zaposlenih skoro za 50 ljudi”, rekao je gradonačelnik Sremske Mitrovice, Branislav Nedimović.

On je dodao da postoje naznake da će novih zapošljavanja biti i u narednih nekoliko meseci.

Lames2

U novom objektu “Lamesa” namontirane se skoro sve proizvodne linije, a prema rečima Nedimovića, ostalo je još samo jedna da se namontirana u toku iduće nedelje i puna proizvodnja bi mogla da počne.
“Montiranjem poslednje proizvodnje linije naredne nedelje apsolutno će biti završen čitav projekat “Lamesa” koji sa aspekta izgradnje traje već 3 godine”, rekao je Nedimović.

Sremskomitrovački gradonačelnik, potvrdio je da je “Lames” sve svoje obaveze prema Gradu izmirio i da je to sada jedna investicija koja je završena u najboljem redu.

“Imali smo nekih manjih problema, ali smo ih zajedno u hodu rešavali”, za kraj zaključio je gradonačelnik.

“Lames Group” je italijanska kompanija iz sektora prateće automobilske industrije, treći najveći snabdevač prozorskim podizačima i sistemima vrata u Evropi.

Možda Vam se svidi i