Sremska Mitrovica – Zbog velikog interesovanja za prvo kolektivno venčanje u Sremskoj Mitrovici, Branislav Nedimović, gradonačelnik Sremske Mitrovice odlučio je da umesto 20, svoje sudbonosno DA zajedno izgovori 30 parova.

Kolektivno venčanje u našem gradu biće održano povodom obeležavanja Dana Grada, 7. novembra u Gradskoj kući sa početkom u 15:00 časova.

 

 

 

reci da

„Dan grada i gradsku slavu nećemo obeležavati megalomanskim slavljima, niti velikim koncertima. Želimo da ove datume obeležimo na najlepši mogući način, a to je venčanje što većeg broja parova. Grad će iznaći načina da obezbedi sve što je potrebno da još deset budućih bračnih parova uživa u kolektivnom venčanju, i nama je drago što je ova ideja dobro prihvaćena“, rekao je gradonačelnik Nedimović.

Sve što zainteresovani za kolektivno venčanje treba da urade jeste da se u najkraćem roku, počevši od sutra zajedno sa svojim budućim supružikom prijave matičnoj službi. Od dokumenata je potrebna samo lična karta. Pravo prijave na kolektivno venčanje imaju svi mladenci sa teritorije Grada Sremska Mitrovica.

Venčanje je besplatno, a svi mladenci će na poklon od Grada Sremska Mitrovica dobiti venčanicu po izboru, frizuru i šminku za najlepši dan, bidermajer, šampanjac i vikend medeni mesec.

Možda Vam se svidi i