Sremska Mitrovica – Prema informacijama iz Železničke stanice Sremska Mitrovica, još uvek nema naznaka kada će direktni vozovi koji saobraćaju na relaciji Sremska Mitrovica – Novi Sad, Novi Sad – Sremska Mitrovica, ponovo biti uvedeni u saobraćaj.

Vozovi na ovim relacijama su ukinuti zbog remonta pruge pre dva meseca, a prema prvim najavama trebale su ponovo biti uspostavljene prvog septembra, međutim do toga nije došlo. S obzirom da je rekonstruisana deonica Golubinci – Ruma juće i zvanično puštena u rad, iz Železničke stanice Sremska Mitrovica kažu da očekuju da će se u nekom narednom periodu železnički saobraćaj stabilizovati, da će biti vraćen voz koji saobraća do i iz Novog Sada, ali da su moguća i neka mala pomeranja što s tiče satnice dolazaka vozova u mitrovačku stanicu uzimajući u obzir da će na rekonstruisanoj deonici dugoj 18 kilometara vozovi moći da razviju brzinu i do 120 kilometara.

voz

Za sada i u narednom periodu direktni vozovi koji polaze iz Novog Sada u 04:20 i 19:08 za Šid, kao i iz Šida u 07:44 i 22:30 sati za Novi Sad, a prolaze kroz Sremsku Mitrovicu neće saobraćati. Za sada Mitrovčani ukoliko vozom žele stići do Novog Sada to mogu učitniti sa presedanjem u Staroj Pazovi.

Možda Vam se svidi i