Sremska Mitrovica – Prema podacima iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, u toku jučerašnjeg dana na teritoriji ove Policijske uprave desilo se pet saobraćajnih nesreća.

Sinoć oko 22:00 časa, na putnom pravcu Novi Slankamen – Novi Karlovci, područje Inđije, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je putnički automobil „reno“, iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta u kanal i udario u drvo.

Vozač „renoa“ je preminuo u kolima hitne pomoći na putu do bolnice.  Uviđaj je, po ovlašćenju nadležnog tužioca, izvršila policija.

Redovnom saobraćajnom kontrolom tokom jučerašnjeg dana otkrivene su tri osobe koje su upravljale motornim vozilom u stanju teške alkoholisanosti i za njih je određeno zadržavanje do 12 časova.

U-Generalskom-stolu-poginuo-vozac-suvozac-tesko-ozlijeden_ca_large

Prema podacima Srpskog komiteta za bezbednost saobraćaja, najčešći uzroci saobraćanih nezgoda su nebezbedna brzina, nebezbedno kretanje vozila (skretanje i okretanje), nepoštovanje prvenstva prolaza, nebezbedno kretanje pešaka, nebezbedno preticanje i obilaženje i nedozvoljena količina alkohola u organizmu.

Možda Vam se svidi i