Sremska Mitrovica – Ekipa filma „Smrdljiva bajka“ pokloniće se publici u Sremskoj Mitrovici 9. decembra.
U Pozorištu “Dobrica Milutinović” projekciji 09. decembra od 20 sati prisustvovaće i glumci filma „Smrdljiva bajka“ .

U Sremskoj Mitrovici film će biti prikazan u sredu 9. decembra u terminima od 18.00 i 20.00 sati i u četvrtak 10. decembra u istim terminima.

smrdljiva-bajka,-lausevic,-petar-bozovic_660x330

„Smrdljiva bajka“
U glavnim ulogama

Žarko Laušević – Jelena Đokić – Petar Božović

Sinopsis

Moma je skitnica i pati od depresije. Ema je skitnica i lečila se od alkoholizma. Moma živi u napuštenim fabričkim pogonima. Ema živi u šahtu. Ema se Momi dopala na prvi pogled. Moma se Emi dopao na drugi pogled. Ema je nekad davno izgubila bebu i počela da pije. Ili je prvo počela da pije pa izgubila bebu. Nije više ni važno. Važno je da joj je Moma pomogao da to preboli. Moma i Ema počinju da žive zajedno. Jedno drugom ulepšavaju dane. Dovijaju se u potpunoj nemaštini. Venčavaju se. Venčava ih Kralj klošara koji živi na deponiji. Moma i Ema odlaze na medeni mesec i tom prilikom nailaze na ostavljenu bebu pored kontejnera.
Nastavljaju život u troje…

Film „Smrdljiva bajka“ je u prvoj nedelji prikazivanja bio najgledaniji film u domaćim bioskopima, a od premijere u Beogradu, 25. novembra, ostvarenje scenariste i reditelja Miroslava Momčilovića videlo je više od 20.000 ljudi, saopštio je distributer „Art Vista“.

Najvećim aplauzom u svim gradovima pozdravljen je glumac Žarko Laušević, koji se ulogom beskućnika Mome, vratio u domaće bioskope posle 15 godina pauze.

Njegova partnerka u filmu je Jelena Đokić koja tumači Emu, a u ostalim ulogama našli su se Petar Božović, Bojan Žirović, Miloš Vlalukin, Cvijeta Mesić, Nebojša Ilić, Miloš Samolov, Bojan Lazarov, Marko Gvero…

Možda Vam se svidi i