Sremska Mitrovica – Veliko interesovanje i jaka želja svih ljubitelja košarke, koji učestvuju u izboru škola u Srbiji kojima će trgovinski lanac Roda uručiti 2.000 Molten lopti, uticali su da akcija glasanja bude produžena do 1. novembra.

Kako se navodi u saopštenju Rode, ideja je da škole iz cele Srbije, pa i one koje su obuhvaćene u takmičenje proširenjem akcije, imaju mesec dana za prikupljanje glasova.

Od početka ovog društveno odgovornog projekta u kojem se dodeljuju lopte za buduće košarkaške asove, oko 85 hiljada ljudi dodelilo je željenim školama oko pola miliona glasova, a preko 32.000 puta su podelili aplikaciiju za glasanje sa svojim Facebook prijateljima.

Rodin projekat glasanja koji je u toku još jednom potvrđuje da je košarka timska igra u kojoj se svi zajedno bore za isti cilj, ali i bodre, kako bi osvojili najveći broj glasova za svoju školu, navodi se u saopštenju.

Na ovaj konkurs prijavile su se i osnovne i srednje škole iz Sremske Mitrovice, a prema aktuelnim podacima, kada je Mitrovica u pitanju, najviše glasova trenutno imaju Osnovna škola “Slobodan Bajić Paja” i Mitrovačka gimnazija.

Za vašu školu možete glasati OVDE.

Možda Vam se svidi i