Sremska Mitrovica – Izložba slika pod nazivom “Kulturno-istorijsko nasleđe Srema, nekad i sad“ koja je postavljena na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici početkom juna meseca u narednih nekoliko dana biće uklonjena.

Kako je za radio Ozon potvrđeno iz Zavoda za zaštitu spomenika kulture Sremska Mitrovica drvene kućice na kojima su izložene slike biće sklonjene zbog sve lošijih vremenskih uslova.

Nova izložba može se očekivati na proleće 2016. godine, a sve u zavisnosti od finansijskih mogućnosti Zavoda koji je zadužen i za postavku “Kulturno-istorijsko nasleđe Srema, nekad i sad“.

nekad i sad1

Zavod za zaštitu spomenika kulture Sremska Mitrovica u saradnji sa lokalnom samoupravom organizovao je izložbu “Kulturno-istorijsko nasleđe Srema, nekad i sad“ sa ciljem da se široj javnosti predstave svi najvažniji projekti koji su rađeni u poslednjih deset godina u Zavodu, pa su se tako na izložbi mogle videti slike Saborne Crkve Svetog Dimitrije, Carske palate, manastira Đipša, Spomen groblja, spomenika na polju Leget, manastira Bešenovo…

nekad i sad

Možda Vam se svidi i