Sremska Mitrovica – Proteklog vikenda na stadionu FK “Budućnost” u Salašu Noćajskom u okviru Novosadsko sremske lige, domaćini su savladali goste FK “Mladost” iz Bačkog Jarka rezultatom 3:1.

Gledalaca: 200
Strelci za “Budućnost”: Janković, Stanić, Cvijanović.

U jednoj otvorenoj utakmici od samog početka, uz dosta šansi na obe strane, domaća ekipa se bolje snasla, odigrala čvrsto i zrelo što se odrazilo i na sam krajnji rezultat utakmice.

buducnost

Posle odličnog duplog pasa između Stanića i Roga, lopta je ubačena na peterac gde se našao Janković i preciznim udarcem poslao loptu u mrežu gostiju.

U 46. minuti iz polukontre gosti postižu pogodak. Posle jednog šuta lopta pogađa domaćeg igrača, menja pravac, vara golmana i završava u mreži.

U 70 min najlepši detalj utakmice, Dragiša Stanić izvodi slobodan udarac sa nekih 18 metara, prebacuje živi zid i postiže evro gol za vodđstvo domaćina od 2:1.

Nakon samo par minuta u gužvi pred golom gostiju najbolje se snašao Cvijanović i snažnim šutem od prečku šalje loptu u mrežu.

FK “Budućnost”: D. Čupić, Bošković, Mihajlović, Radosavljević, Grujić, Đukić, Jeftić, Stanić, Janković, Rogo, G. Simeunović.

Igrali još: Cvijanovic, Marijanović i V. Simeunović.

Sledeću utakmicu FK „Budućnost“ igra u Novom Sadu protiv ekipe Borca, u nedelju 8. novembra sa početkom u 13 časova.

Možda Vam se svidi i