Ovan »

ovan
Posao: Osećate nedostatak koncentracije da se danas bavite bitnim projektima. Možete da se oslonite na saradnike da će vam nešto olakšati. Odložite bitne sastanke i ne vodite ozbiljne razgovore preko telefona. Ljubav: Danas želite više vremena za sebe. Prija vam osama a partneru dajte neko opravdanje za to. Slobodne pripadnice znaka će danas ignorisati komentare suprotnog pola. Uopšte niste raspoložene za površna ćaskanja. Zdravlje: Smanjite stres

Bik »

bik
Posao: Bavite se poslovima koje možete da odratite mehanički. Teško vam padaju neke novine pa ih i eskivirajte. Prijaće vam interesantna priča sa starijim saradnikom. Danas nemojte da dajete savete drugima. Ljubav: Sasvim slučajno možete da sretnete nekoga iz prošlosti. Ipak ostajete ravnodušne i pitate se šta ste to uopšte videle kod tog muškarca. Zauzete nerazumeju dilemu pred kojom je partner. I ne trudite se da shvatite jer imate različite polazne osnove. Svakako će on to sam rešiti. Zdravlje: Prolazna malaksalost.

Blizanci »

blizanci
Posao: Dozvolite drugima da pametuju a vi se držite po strani. Završavajte ono što je vama interesantno a ostali poslovi mogu bar danas da stoje u fioci. To je i dobro jer možete da napravite neku papirološku grešku. Ljubav: Udvara vam se neko ko je potpuno drugačijeg temperamenta od vašeg. A vaša nezaiteresovanost ga vuče da se još više trudi. Ipak ne budite suviše fine i direktnije odgovorite. Zauzete daju partneru podršku. Zdravlje: Mogući su vam bolovi u ramenom delu.

Rak »

rak
Posao: Vi se trudite da budete efikasni i predusretljivi ali vam danas nešto ne ide. Sve što pokrenete se nekako iskomplikuje. Danas ipak radite po principu prioriteta. Uradite ono što morate za početak. Ljubav: Partner je sklon da vas kritikuje a vi ne znate pozadinu toga. Neka lična dešavanja su ga uznemirila a neće vam odmah to reći. Budite taktične. Slobodne pripadnice znaka na poslu mogu da pokrenu razgovor sa interesantnim tamnijim muškarcem. Zdravlje: Moguće su vam stomačne tegobe.

Lav »

lav
Posao: Dobićete povoljne vesti u vezi posla koji vam je bitan. Simbolički oduzimate snagu svojim neprijateljima. Uz to, izbegnite raspravu sa mlađim saradnikom. Ljubav: Suviše mislite o nekim proteklim vremenima. Mislite o nečemu lepom i opustite se pošto ste u povoljnom periodu. Na ulici možete da očijukate. Zauzete žele više uticaja na odnos sa partnerom. Zdravlje: Dobro.

Devica »

devica
Posao: Ako možete – usmerite svoju pažnju ka materijalnom pošto vam to ide od ruke. Imate odlične ideje kako da napravite pare. Oslonite se na mlađe osobe iz svog okruženja. Budite oprezni ako poslujete sa rođacima. Ljubav: Naglašena je potreba da se emotivno zaštitite. Slobodne će to i moći da iskanališu, dok je kod zauzetih drugačija situacija. Prijaće vam da se odaljite od partnera pod bilo kojim izgovorom. Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga »

vaga
Posao: Šta god da radite danas, jednostavno će vam ići od ruke. Ili ćete se potpuno olenjiti ili završavate nešto odlično. Svakako vam slede interesanta poznanstva ili neočekuvano dobre vesti. Ljubav: Zauzete uživaju sa partnerom. Jedino možete da ga isprovocirate ako ne dobijete pažnju koja vam je potrebna. Slobodne jednostavno zrače. Nemojte da vas iznenadi neki poziv za izlazak. Zdravlje: Dobro.

Škorpija »

skorpija
Posao: Danas nemate mesta za novine. Rešavajte projekte na kojima radite već izvesno vreme. Ne verujte potpuno saradnicima i svakako proverite informacije koje vam dolaze. Ljubav: Biće vam interesantan dan ako se obnovi jedan kontakt koji vam je značio. Nije bitno čija je inicijativa ili slučajan susret – bitan je osećaj u stomaku koji će se javiti. Ako ste zauzeti, voljena osoba traži više vremena zajednički provedenog vremena. Zdravlje: Bolovi u vratnom delu kičme.

Strelac »

strelac
Posao: Nešto što očekujete danas se i realizuje. Ali to je samo početak. Situacija će se rasčišćavati polako i bitno poboljšavati kako dani prolaze. Ljubav: Slobodne pripadnice znaka će intuitivno reagovati na ljude iz okruženja. Pa tako i na potencijalne partnere. Privućiće vam pažnju osoba sa karakterističnim imidžom. Budite strpljive pošto trenutno niste spremne za ulazak u vezu. Zdravlje: Dobro.

Jarac »

jarac
Posao: Usporite i preispitajte vama bitne poslovne aktivnosti za naredni period. Setite se osoba koje mogu da vam pomognu u osmišljenim projektima. Ljubav: Polako izlazite iz nekog začaranog kruga. Pitate se koliko će vas puta razočarati neko. Teško da ćete odmah krenuti dalje ali vas svakako tokom večeri očekuju interesatni flertovi. Zauzete očekuje pomalo dosadan dan. Zdravlje: Povedite više računa o ishrani.

Vodolija »

vodolija
Posao: Odličan vam je dan za poslovne dogovore ili nekakvo razjašnjavanje. Možda upoznate nekoga ko bi vrlo brzo mogao da vam koristi. Prija vam društvo uspešnih osoba. Ljubav: Priželjkujete osobu jakog karaktera ali shvatate da to baš i ne biste mogli da izdržite. Ipak, prijatna iznenađenja slede u slučaju da izađete. Zauzete mogu da imaju neki konflikt sa partnerom tokom večeri. Zdravlje: Vratni deo kičme vam je slaba tačka.

Ribe »

ribe
Posao: Polako počinjete da se opuštate i trenutne okolnosti posmatrate iz drugog ugla. Stvari vam deluju optimističnije. Prijatno će vas iznenaditi vest od svetlije ženske osobe. Ljubav: Mašta vam je na zavidnom nivou. Ne mora ništa da se desi, dovoljan vam je osećaj koji je prisutan. Zauzete pripadnice znaka mogu da dođu do kompromisa sa partnerom. Svakako osećate neko olakšanje šta god da se dešava. Zdravlje: Povedite računa o donjem delu stomaka.

Možda Vam se svidi i