Sremska Mitrovica – Povodom uspešno završenog prvog dela sezone Gradskog kluba malog fudbala „Deus Roloplast Mošić“ u Superligi Srbije u malom fudbalu sinoć je u prostorijama Poslovno sportskog centra „Pinki“ u Sremskoj Mitrovici održana konferencija za medije.

Deus se posle 11. odigranih kola nalazi na deobi trećeg mesta s ekipom KMF „Smederevo“ sa 24 boda. Ostvareno je ukupno 7 pobeda, tri utakmice su završene nerešeno, a pretrpljen je samo jedan poraz i to u prvom kolu od trenutno prvoplasirane ekipe na tabeli, ekipe „Kalča Memoris“.

111

„Isto onako kao što smo počinjali prvi deo sezone sa osmehom na licu možemo i sada da da vam se tako obratimo. Ekipa „Deusa“ je bila novajlija u Prvoj saveznoj futsal ligi Srbije sa ambicijama da zauzme što bolji plasman i obično kada neka ekipa uđe u viši rang takmičenja ona se bori za opstanak što sa nama svakako nije bio slučaj“, ovim rečima je konferenciju za medije otvorio predsednik kluba Saša Bugadžija.

On je izrazio zadovoljstvo do sada postignutim rezultatom i kratko se osvrnuo na period od samog početka sezone do sada.

„Trenutno smo na deobi trećeg mesta sa ekipom „Smerevo“, bolje od nas su ekipe „Kalča Memoris“ i Ekonomac. Pred nama je na samom startu bio težak poraz u Nišu gde smo i pored sjajne igre izgubili od trenutno najbolje ekipe na tabeli, međutim već sa pobedom „Ekonomca“ sedmostrukog uzastopnog prvaka Srbije i učesnika Lige šampiona gde smo pred našom publikom demonstrirali zaista odličan fudbal, pokazali smo da smo stasali u stabilnog prvologaša“, rekao je Bugadžija i dodao da bi rezultat svakako bio i bolji da nekoliko igrača nije povređeno tokom sezone.

„Nakon pobede „Ekonomca“ u drugom kolu do samog kraja prvog dela sezone smo igrali dobro i verujem da bi ovaj skor od 24 bod bio i bolji da nas nisu stigle povrede“, nastavio je Bugadžija i napomenuo da su u međuvremenu i tri igrača dobila poziv da igraju za reprezentaciju Srbije i jedan za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, kao i da im je nosilac igre Lazić otišao da igra u Kazahstan.

Međutim za početak drugog dela sezone Bugadžija najvljuje povratak Santrača na teren, koji je do sada imao ulogu trenera.

tabela

„Atmosfera u ekipi bila je sjajna tokom celog prvog dela sezone, ponosan sam na svoje saigrače, veliki deo posla smo odradili uz mnoge probleme, bilo je tu dosta povreda, pa odlazak Lazića, ali smo zajedno uspeli da prebrodimo sve probleme i prepreke i ostvarimo sjajan rezultat. Ne bih da zvučim preambiciozno, ali slobodno mogu da kažem da ćemo probati da napadnemo prvo mesto na tabeli jer smo videle da sa svakom ekpom možemo ravnopravno da se nosimo“, rekao je Alen Đokić, kapiten ekipe.

Drugi deo sezone Super lige Srbije počinje u februaru mesecu.

Možda Vam se svidi i