Sremska Mitrovica – Zona besplatnog interneta u Gradskom parku u Sremskoj Mitrovici se nastavlja, za Ozon radio potvrđeno je iz Telenora.

Posetioci će i dalje svoje pametne telefone, tablete, računare i druge uređaje u Gradskom parku moći da povežu na otvorenu Wi-Fi bežičnu mrežu, koja je povezana na internet posredstvom Telenor Pametne mreže i tako besplatno „surfuju“ internetom.

internet besplatan

Pored besplatnog interneta u sremskomitrovačkom Gradskom parku, pristup internetu uz neograničeno surfovanje, proveravanje elektronske pošte i komunikaciju sa prijateljima na društvenim mrežama Telenor je obezbedio građanima i turistima u još nekoliko gradova u Srbiji i to u Nišu, Preševu, Subotici, Kikindi, Kragujevcu, Leskovcu i Beogradu. Odnosno besplatan internet građani i turisti mogu koristiti u ukupno 17 parkova u navedenim gradovima.

Kako se navodi u saopštenju Telenora izdatog povodom ove akcije „Kombinacija zelenila i prirode s neograničenim internetom predstavlja savršeni spoj čoveka, prirode i tehnologije i omogućava gradovima Srbije da idu u korak sa svetskim metropolama“.

 

Možda Vam se svidi i