Sremska Mitrovica – Uprkos činjenici da je još uvek na snazi evakuacija stanovništva iz delova grada koji su najbliže Savi, život Mitrovice i Mitrovčana polako se vraća u normalu.

photo (11)

Kafici i poslastičarnice na centru grada radile su još i juče, a butici i druge radnje najvećim delom sa radom su počele danas. Oni koji nisu sa radom će bez odlaganja početi sutra.

photo (14)

Prodavci na gradskoj pijaci danas su kao na svojim tezgama ponudili svoju robu, mada je prodaja smanjena kažu da se raditi mora.

photo (14)

U pekarama koje su prethodnih dana radile kažu da su se svi proizvodi jako brzo rasprodavali i da je hleba uvek falilo, mada danas je obim prodaje onakav na koji su navikli pre uvođenja vanredne situacije.

“Prodaja ide slabije, ali i to će se stabilizovati narednih dana, bar mi to očekujemo”, rekli su iz jednog butika.

photo (13)

Sve ustanove i gradske službe na teritoriji grada rade po normalnom rasporedu, izuzimajući škole i vrtiće koji neće raditi do srede.

ovaslika

Opštinski Uslužni centar radi uobičajeno, kao i javna preduzeća grada koja svoje delatnosti obavljaju normalno. JKP “Komunalije” pored vanrednih poslova u potpunosti izvršava i svoje redovne poslove vezane za održavanje Grada.

Veće gužve primećene u poštama.

Možda Vam se svidi i