XI NOĆ KNJIGE

Sremska Mitrovia- Posle velikog uspeha koju je „Noć knjige“ ostvarila u junu ove godine, i ovog decembra, po jedanaesti put, biće organizovana regionalna manifestacija koja promoviše kulturu čitanja.

„Noć knjige“ održaće se u petak, 12. decembra od 17 do 24 sata u svim knjižarama Delfi i klubovima čitalaca koji se nalaze u 23 grada u Srbiji, među kojima je i Sremska Mitrovica, u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Organizatori ovog svojevrsnog festivala knjige su izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

Za 11. „Noć knjige“, izdavačka kuća Laguna je obezbedila popuste na svoja izdanja, za 1 kupljenu knjigu 25%, 2 knjige 30%, 3 knjige 35%, dok će popust na kupovinu 4 i više knjiga biti 40%.
Popust na knjige ostalih izdavača je do 20%, popust na sve artikle gift programa 10% u svim knjižarama, dok će popust na strana izdanja iznositi 20%.
Pripremljena su i mnogobrojna iznenađenja uz svaku kupovinu.

Za one koji nisu u mogućnosti da posete neku od knjižara ili klubova čitalaca omogućena je i onlajn kupovina na sajtu www.delfi.rs, gde će važiti isti popusti.

Kompletan spisak knjižara u kojima se održava tradicionalna manifestacija „Noć knjige“ potražite na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.

Jedanaestu „Noć knjige“ koja će imati humanitarni karakter obeležava se u cilju promovisanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva.

You May Also Like