Sremska Mitrovica – Obeležavanje „Svetske i nacionalne nedelje dojenja“ , Zavod za javno zdravlje u Sremskoj Mitrovici obeležiće izložbom likovnih i literarnih radova.

ID-100172527

Po instrukcijama Instituta za javno zdravlje Srbije „dr Milan Jovanović Batut“ i Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica, raspisao je konkurs za likovne i literarne radove na temu „DOJENjE-POBEDNIČKI POEN ZA ŽIVOT“.

U okviru manifestacije održaće se prezentacija i kratka obuka roditelja o prednostima i pravilnoj upotrebi marame za nošenje, a promotivna šetnja nošenja beba u marami zakazana je za 10. oktobar sa početkom u 11 časova.

U okviru ovog obeležavanja, Zavod za javno zdravlje Sremska Mitrovica, održaće izložbu dečijih radova predškolskih i školskih ustanova, i tom prilikom nagraditi najbolje, koji će biti prosleđeni referentnoj ustanovi IZZJZ Batut gde će i na Republičkom nivou biti izabrani najbolji radovi.

Izložba, nagrađivanje i prigodan program održaće se u Gradkoj biblioteci „Gligorije Vozarević“, u sredu 08.oktobra 2014.godine sa početkom u 11 časova.

You may also like