Sremska Mitrovica – Operativnim radom pripadnika Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, rasvetljena je serija teških krađa izvršenih na području naselja Banovci – Dunav, Stari i Novi Banovci.

Zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju serije provala, uhapšen je S.T. (29) iz Novih Banovaca. Nakon zadržavanja do 48 časova, rešenjem sudije za prethodni postupak, određen mu je pritvor do 30 dana.

Prošle nedelje pritvoreni su S.J. (20) i D.J. (26), a protiv S.Š. (22) je podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, u redovnom postupku.

Osumnjičeni se terete da su provalili u pekaru i dve hamburgerije u naselju Banovci-Dunav, iz kojih su ukrali 43.000 dinara, dva mobilna telefona, digitalnu vagu i hranu.

Takođe se sumnja da su provalama u dva prodajna objekta u Starim Banovcima otuđili piće, sladoled i kompjutersku opremu u vrednosti preko 200.000 dinara.

Prilikom provala na štetu privatnih kuća u Novim Banovcima, osumnjičeni su krali tehničku robu, alat, kablove i druge predmete i oštetili njihove vlasnike za 430.000 dinara. Ukradenu robu osumnjičeni su delili između sebe i prodavali.

Možda Vam se svidi i