Sremska Mitrovica – Na teritoriji Mesne zajednice Laćarak pre nešto više od dve nedelje počeli su radovi na šljunčenju atarskih puteva, čišćenju divljih deponija i uređenju plaže.

4

„Svi radovi su već trebali biti gotovi, međutim, usled lošeg vremena i obilnih padavina zaustavljeni su, a potom i nastavljeni čim su se stvorili uslovi za to“, rekao je Dejan Umetić, predsednik MZ Laćarak.

U okviru ovih radova izvršeno je šljunčenje atarskog puta koji vodi prema mesnoj plaži i atarskog puta u potesu Okopi, očišćena je divlja deponija koja se nalazi na kraju Železničke ulice u Laćarku kao i deponija na putu prema Martincima.

2

„Ovi radovi veoma su važni za meštane Laćarka jer im je omogućen bolji prilaz njivama koje se nalaze u blizini“, rekao je Dejan Umetić i dodao da su očišćene i dve divlje deponije, koje su ugrožavale životnu sredinu i zdravlje meštana ovog sremskog sela.

Radovi na šljunčenju atarskih puteva i čišćenju deponija su obavljeni u saradnji sa gradom Sremska Mitrovica.

Trenutno su u toku i građevinski radovi na mesnoj plaži u Laćarku, u okviru kojih će biti izgrađen jedan ugostiteljski objekat, tereni za mali fudbal, tenis, košarku i odbojku na pesku, tuševi, kabine i igralište za decu, a prema rečima Dejana Umetića, kraj radova se očekuje do kraja avgusta.

65

8

Možda Vam se svidi i