Sremska Mitrovica – Umesto popularnih „čirlidersica“ na utakmicama Mege, koja će od naredne sezone kao domaćin igrati svoje utakmice u Sremskoj Mitrovici, na pauzama publiku će animirati devojčice članice fitnes – gimnastičarskog klub „Star“ iz Sremske Mitrovice.

Pored Mege za nastupe ovih devojčica tokom svojih utakmica zainteresovana je i beogradski košarkaški klub Crvena zvezda, ali prema rečima trenera Slobodana Jevremović još uvek ne znaju da li će ponudu i prihvatiti, pošto su trenutno njihovi prioriteti takmičenja koja im prethode u narednom periodu, pre svega Prvenstvo Evrope na Islandu koje će se održati početkom oktobra, Otvoreno prvenstvo Mađarske krajem novembra, Prvenstvo Srbije i Kup Sirmijum u našem gradu.

Jevremović se osvrnuo i na protekli vikend kada je klub „Star“ na poziv Košarkaškog saveza Srbije nastupao tokom takmičenja „Trofej Beograda“ na kom su su učestvovale reprezenracije Srbije, Turske, Argentine i Portorika i rekao da su ove mlade devojčice kao i bilo gde da nastupaju pokupile simpatije publike i reprezentovale Sremsku Mitrovicu u najboljem svetlu.

Fitnes – gimnastičarski klub „Star“ čini 15 devojčica 2001, 2002. godišta i mlađe koje Evropska federacija u Fit kidu“ smatra za jedne od najboljih u Evropi.

Možda Vam se svidi i