Radovi na održavanju elektroenergetskih objekata

Sremska Mitrovica – Na nedavno održanom sastanku gradonačelnika Sremske Mitrovice, Branislava Nedimović sa saradnicima i rukovodstvom šabačke Elektordistibucije postignut je dogovor o planu rada na polju održavanja elektroenergetskih objekata na području severne Mačve.

U okviru plana predviđena je izgradnja dva nova elektroenergetska objekta u Mačvanskoj Mitrovici, kao i rekonstrukcija niskonaponske mreže u nekoliko okolnih sela.

U Mačvanskoj Mitrovici u parku u ulici Mačvanski kej u aprilu je na inicijativu Elektorodistribucije Šabac, poslovnice u Bogatiću, a u saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada Sremske Mitrovice i mesnom zajednicom Mačvanska Mitrovica već zamenjena jedna postojeća dotrajala trafo stanica čime se poboljšao kvalitet i snabdevenost električnom energijom jednog dela ove mesne zajednice.

Svi radovi koji se budu izvodili imaju za cilj poboljšanje elektro snabdevanja u severnom delu Mačve, a ukupna vrednost investicije procenjuje se na 25 miliona dinara i biće finansirana iz budžeta Grada Sremske Mitrovice i Elektrodistribucije.

You May Also Like