Sremska Mitrovica – Zvanično puštena u rad modernizovana NIS Petrol benzinska stanica “Sremska Mitrovica 1” u Kuzminskoj ulici u centru grada.

Na ovoj benzinskoj stanici potrošačima su dostupna domaća goriva „Evro 5“ standarda – Evro BMB 95, Evro BMB 98, Evro dizel i auto gas, kao i prodavnica sa bogatim asortimanom robe široke potrošnje.

U okviru objekta je i kafe sa ponudom kafa, kolača, sendviča i osvežavajućih napitaka, kao i besplatan pristup internetu.

Kako na kompletnoj maloprodajnoj mreži NIS-a, tako i na ovoj benzinskoj stanici potrošači mogu da koriste pogodnosti programa lojalnosti pod nazivom „Super kartica“ i ostvare popuste prilikom kupovine robe široke potrošnje i proizvoda iz palete uljnog brenda NISOTEC.

Benzinska stanica ”Sremska Mitrovica 1” je otvorena 24 sata.

BS Mitrovica 1

Podsećamo na akciju koji sprovodi kompanija NIS, a koja je omogućila popust za poljoprivrednike od pet dinara po litru prilikom kupovine evro dizela na svim svojim benzinskim stanicama.

Svi poljoprivrednici, fizička lica, preduzetnici ili pravna lica koja imaju aktivni status registrovanog poljoprivrednog domaćinstva ili gazdinstva, mogu da kupuju po sniženoj ceni dizel evro pet kvaliteta proizveden u Rafineriji nafte Pančevo. Potrebno je da imaju aktivnu NIS-ovu karticu za poljoprivrednike čije je izdavanje besplatno.

Za one koji karticu još nemaju, postupak izdavanja je vrlo jednostavan i besplatan:

1. Zahtev za izdavanje i korišćenje NIS kartice za poljoprivrednike se preuzima na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama ili na NIS-ovom potrošačkom sajtu na adresi:
http://www.nispetrol.rs/sites/default/files/files/Zahtev_Agro%20kartice_nov.pdf

2. Poljoprivrednici popunjavaju zahtev, koji zajedno sa naznačenom dokumentacijom u zahtevu, šalju poštom na adresu: NIS a.d. Novi Sad, Odeljenje „Call Center“, Kartica za poljoprivrednike, Narodnog fronta 12, 21000 Novi Sad.

3. Kompanija odmah po dobijanju zahteva proverava dokumentaciju i u roku od 14 dana aktivira NIS karticu za poljoprivrednike nakon čega je ona spremna za upotrebu.

Sve informacije u vezi sa izdavanjem i korišćenjem NIS kartice za poljoprivrednike se mogu dobiti pozivom na broj informativnog centra NIS-a 08 0000 8888.

Spisak benzinskih stanica NIS Petrol na kojima se može ostvariti popust, nalazi se na adresi: http://www.nispetrol.rs/sr/kartica/nis-petrol-mapa-benzinskih-stanica

Možda Vam se svidi i