Sremska Mitrovica – Uz osmehe, dobro raspoloženje dece i njihovih vaspitača, prelepe maske i predstavu, Dečija nedelja obeležena je i u Predškolskoj ustanovi „Pčelica“, u objektu „Leptirić“.

Na ovaj način deca su dočekala Mirjanu Pjevac, načelnicu Gradske uprave za obrazovanje i Biljanu Cvijetić, v.d. direktora PU „Pčelica“.

U okviru ove posete, načelnica Pjevac je deci koja borave u objektu „Leptirić“ uručila poklone u vidu igračaka i didaktičkog materijala, koji su im potrebni za svakodnevne aktivnosti.

„Dečija nedelja je prilika da se podsetimo na prava svakog deteta, a to, između ostalog znači i da svako dete treba da raste i razvija se u zdravom porodičnom okruženju“, rekla je načelnica Pjevac i dodala da se ove godine u okviru obeležavanja Dečije nedelje posebna pažnja posvećuje osnaživanju porodice.

„Moto ovogodišnje Dečije nedelje je „Svako dete srećnog lica čuva jedna porodica“ a Grad Sremska Mitrovica i Gradska uprava za obrazovanje želi da bude deo te velike porodice koja će se brinuti o tome da na svakom dečijem licu bude osmeh svakog dana „, rekla je načelnica Pjevac.

7

6

17

10

11

12

13

14

15

16

You may also like