„Podsticaj proizvodnji rukotvorina“

Sremska Mitrovica – Grad Sremska Mitrovica, Gradska uprava za kulturu, sport i omladinu i Etno mreža organizuju sastanak na temu razvoja proizvodnje rukotvorina.

Sastanak će se održati u sredu, 27. avgusta u 11:00 časova u sali 2 Gradske kuće, a u okviru projekta “Podsticaj proizvodnji rukotvorina”.

Cilj sastanka je informisanje o kapacitetima i potrebama proizvođača za specijalizovanom edukacijom, podrškom u promociji i aktivnostima na plasmanu i marketingu rukotvorina, kao i potrebi za udruživanjem proizvođača na nacionalnom nivou. Tokom sastanka će biti predstavljen plan aktivnosti koje grad planira da sprovede s ciljem kontinuirane podrške proizvođačima rukotvorina i unapređenja turističke ponude.
Svi prisutni proizvođači će tokom sastanka dobiti upitnik o kapacitetu grupa, da popune i dostave organizatoru, radi uvida u postojeće kapacitete, potrebe i dalje planiranje aktivnosti.

Projekat ”Podsticaj proizvodnji rukotvorina” realizuje Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa Etno mrežom u cilju podrške lokalnim udruženjima i proizvođačima koje se bave proizvodnjom tradicionalnih rukotvorina.

Svi zainteresovani trebalo bi da potvrde svoje učešće do ponedeljka, 25. avgusta i obavestite organizatore o imenu i funkciji predstavnika koji će prisustvovati sastanku. Takođe svi učesnici treba da sa sobom ponesu dva, tri svoja rada (rukotvorine) koje će izložiti na samom sastanku. Svoje učešće možete potvrditi na mejl adresu: marija.vuruna@yahoo.com ili broj telefona : 022 /610-616

You May Also Like