Pet godina uspešnog rada „Škole za roditeljstvo“

Sremska Mitrovica – U Domu zdravlja na Savi danas je obeležena peta godišnjica rada “Škole za roditeljstvo”.

Prema rečim Sanje Laketć, patronažne sestre “Škola za roditeljstvo” ponosi se uspešnim radom svih ovih godina, brojem roditelja koji su dolazili na predavanja koja su organizovana, a kojih je sve više, kao i dobrom komunikacijom sa roditeljima od kojih stalno dobijaju povratne informacije koje im omogućavaju da unaprede rad škole i odgovore na sva moguća pitanja i reše sve nedoumice.

skola za trudnice1

„Škola za roditeljstvo“ obuhvata predavanja koja se održavaju svake srede u mesecu u Dispanzeru na Savi, na drugom spratu u vremenskom periodu od 12:00 do 13:30 časova.

Prve srede u mesecu kada se formira grupa u kojoj se nalazi ne više od petnaest trudnica, predavanje održi ginekolog, druge srede u mesecu predavanje održi pedijatar, treće srede stomatolog i fizijatar, a poslednje srede u mesecu predavanja održe patronažna sestra i psiholog. Pored trudnica na predavanjima su dobrodošli očevi, kao i drugi članovi porodice.

Tim stručnjaka je zadužen da tokom svakog predavanja pruže neophodne i najvažnije informacije trudnicama, posebno korisna predavanja su za prvorotkinje jer su predavanja savršena prilika da saznaju sve što ih interesuje, da razreše eventualne nedoumice i da dobju korisne savete.

skola za trudnice

Sva predavanja su besplatna i na dobrovoljnoj bazi, sve zainteresovane trudnice su dobrodošle da prisustvuju predavanjima. Više informacija možete dobiti na 022/615-180

You May Also Like