Sremska Mitrovica – Grupa vatrogasaca „Blazing to Serbia“ iz Južnog Velsa ponovo je posetila Sremsku Mitrovicu. Vatrogasci su još jednom pokazali humanost donirajući poklon pakete u vidu, školskog pribora, igračaka i hrane deci u Laćarku i osnovnoj školi „Radivoj Popović“.

Danas su vatrogasci iz Velsa predali pakete Crvenom Krstu Sremska Mitrovica, koji će pakete proslediti deci u školi „Radivoj Popović“, dok je 15 paketa podeljeno u Laćarku uz pomoć nadležnih Laćarka koji su uradili zajedno sa Socijalnom službom Sremska Mitrovica, spisak porodica kojima je pomoć potrebna.

IMG_4814

IMG_4887

Grupi vatrogasaca „Blazing to Serbia“ iz Južnog Velsa, ovo je 15. poseta Sremskoj Mitrovici. Do sada su Sremu donirali i 23 vatrogasna vozila. Sedam godina dopremaju opremu, svaki put putuju pet dana i kažu da će se vraćati uvek.

IMG_4824

Stiv Logan, šef vatrogasne službe Južnog Velsa, kaže da je ova poslednja poseta mnogo značila i za njega i ekipu jer su videli ljude kojima je pomoć potrebna i porodice koji su primili poklone. Mnogo je saznao u razgovoru sa ovim porodicama. Siguran je da će i dalje nastaviti sa saradnjom i da će pomoć stizati kada god bude moglo. Ovi paketi su pokloni za božić deci kojima je poklon izazvao osmeh, dodao je Logan.

Možda Vam se svidi i