Sremska Mitrovica – Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili seriju teških krađa, pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su uhapsili i po ovlašćenju nadležnog tužioca, odredili zadržavanje Ž.Š. (24) i S.J. (20) iz Batajnice i D.J. (20) i D.J. (26) iz Novih Banovaca.

Osumnjičeni se terete da su krajem juna obili butik dečije garderobe u Staroj Pazovi i ukrali odeću u vrednosti preko milion i 225.000 dinara. Deo ukradene odeće osumnjičeni su prodali a jedan deo je pronađen i vraćen vlasniku.

Takođe se sumnja da su naizmenično, od aprila do jula, obili butik muške odeće u Staroj Pazovi, kiosk u Novom Slankamenu, prodavnicu u Karlovčiću i dve privatne kuće u Novim Banovcima, iz kojih su krali odeću, cigarete, sladoled i alat. Ovim krivičnim delima pričinjena je materijalna šteta preko 751.000 dinara.
Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi, rešenjem sudije za prethodni postupak, osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Zbog sumnje da je učestvovao u izvršenju ovih krivičnih dela, podneta je krivična prijava nadležnom tužilaštvu i protiv jednog petnaestogodišnjaka.

Možda Vam se svidi i