Sremska Mitrovica – S obzirom da je kupališna sezona na Gradskoj plaži zvanično otvorena prošlog vikenda i kafići koji se nalaze na samoj obali reke su počeli sa radom, ispitali smo da li se i koliko cene pića u kafićima u gradu i na plaži razlikuju.

Vlasnici nekoliko kafića koji se nalaze na plaži mahom su vlasnici nekih od kafića i u gradu, pa su bez obzira što je cena zakupa na plaži znatno veća nego u gradu, težili da cene koje su i u kafićima u gradu budu identične onima u novootvorenim kafićima na plaži.

Tako na plaži, ali i u gradu za nes kafu treba da izdvojite od 100 do 120 dinara, za espreso kafu od 70 do 100 dinara, za tursku kafu od 50 do 60 dinara.

Cena limunade u kafićima kreće se od 50 do 80 dinara, dok za ceđeni limun treba da izdvojite nešto više para, od 100 do 120 dinara. Koka kola, fanta i sprajt obično podjednako koštaju i njihove cene se kreću od 110 do 130 dinara. Cena mineralne vode kreće se od 80 do 90 dinara.

plaza gradska

Na Gradskoj plaži još uvek nema štandova sa hranom, kao ni zamrzivača sa sladoledom, ali i njihovo postavljanje se očekuje u narednim danima.

Možda Vam se svidi i