Sremska Mitrovica – Spremate se za odlazak na crnogorsko primorje, ali još uvek niste sigurni za koje prevozno sredstvo da se odlučte, od sutra postoji još jedna mogućnost koju možete da uzmete u obzir.

Železnice Srbije od sutra zvanično uvode voz za prevoz automobila putnika na relaciji Beograd – Bar, koji će iz beogradske stanice polaziti svakodnevno u 17:20 sati, a iz Bara u 16:21 sat.

Cena prevoza automobila do Bara u jednom smeru košta 30 evra, a povratna karta iznosi 60 evra, saopštile su Železnice Srbije.

Karta u jednom pravcu od Beograda do Bara u drugom razredu sa rezervacijim sedišta košta 24 evra, a na relaciji Novi Sad – Bar iznosi 26.80 evra.

Cena ležaja u kolima sa četiri ležaja je devet evra, a u kolima sa šest ležajeva šest evra. Karta za postelju u kolima za spavanje košta: 15 evra u kabini sa tri ležaja, 20 evra u kabini sa dva ležaja i 45 evra u kabini sa jednim ležajem.Železnice Srbije za putovanje do Crne Gore putnicima nude i brojne povlastice za jeftiniji prevoz.

Rezervisanje sedišta, ležajeva i postelja, kao i mesta za prevoz automobila moguće je obaviti i putem Kol centra na telefon 011/360-28-99. Ukoliko se rezervacije ne preuzmu u roku od 24 časa, rezervisana mesta se ponovo puštaju u redovnu prodaju.

Možda Vam se svidi i