Sremska Mitrovica – Košarkaši Mega Vizure, koji u hali „Pinki“ večeras igraju prijateljsku utakmicu sa KK Partizan, danas su u okviru promocije  kluba posetili Osnovnu školu “Jovan Jovanović Zmaj” u Sremskoj Mitrovici i družili se sa učenicima ove mitrovačke škole.

Mališani nisu krili svoje oduševljenje i ovu priliku su iskoristili da se slikaju sa košarkašima a oni najuporniji dočekali su i autogram.

3

Dejan Milojević, trener košarkaškog kluba Mega Vizura je izrazio zadovoljstvo zbog toga što će ovaj mladi košarkaški tim naredne utakmice igrati u Sremskoj Mitrovici, i zahvalivši se na gostoprimstvu, rekao da se nada da će Mega vizura zadržati svoje mesto u ABA ligi kao i da će opravdati poverenje koje im je ukazano od strane grada Sremska Mitrovica.
„Očekujemo da ćemo Mitrovčanima doneti dobru košarku i da će publika uživati u narednim utakmicama“, dodao je Milojević.

U okviru današnje promocije košarkaši Mega Vizure su obišli Carsku palatu i priređen im je svečani prijem kod gradonačelnika Grada Sremska Mitrovica Branislava Nedimovića.

6

Gradonačelnik se ovom prilikom zahvalio na pruženoj šansi i poželeo im dobrodošlicu i puno sreće u utakmicama koje čekaju ove mlade momke a kao mali znak pažnje  na poklon je dobio košarkašku loptu.

lopta

2

4

koala

 

 

Možda Vam se svidi i