Sremska Mitrovica – Tekvondo klub „Sirmium“ juče je proslavio trogodišnjicu svog postojanja u OŠ „Dobrosav Radosavljević Narod“ u Mačvanskoj Mitrovici.

Članovi kluba su različitih uzrasta, osvajači mnogih nagrada sa raznih takmičenja, ujedno su i dobri đaci, a tekvondo, kažu, obožavaju i druže se i van treninga. Za svog trenera Darka Jovića kažu da nije strog a svaki trening im dođe ujedno i rekreacija i relaksacija.

1

Natalija Vuletić je jedna od mladih članica kluba, ide u drugi razred O.Š.”Jovan Jovanović Zmaj” ima 7,5 godina, a tekvondo trenira godinu dana i ima žuti viši pojas. Nikoleta Misura je odličan đak u školi O.Š.“Dobrosav Radosavljevic Narod”, ima 12 godina, a pored treninga i škole pohadja i časove engleskog jezika. U tekvondu ima zeleni viši pojas , išla je na nekoliko takmičenja, osvojila zlato na Prvenstvu Vojvodine i srebro na Prvenstvu Srbije, a 6. oktobra planira da ide i na Kup Srbije. Andrej Muratovic ima 11 godina, pohađa O.Š. “Bosko Palkovljevic Pinki” ima plavi viši pojas, do sada je išao na 7 takmičenja, ima 3 zlata, 2 srebra i 2 bronze. Strahinja Subotić ima 14 godina, a tekvondom se bavi oko 9 godina. Strahinja ima crni pojas, išao je na Balkansko prvenstvo, a u planu mu je i odlazak na takmičenje u Mađarsku (Mađarska open) u oktobru.

Trener Darko Jović se zahvalio svečanoj sali „Radosnica“ koja je pomogla u realizaciji proslave rođendana kluba, kao i radiju „Ozon“ za medijsku podršku.

You may also like