Takmičenje u fit kidu

Sremska Mitrovica – Fitnes i gimnastičarski klub “Star SM” iz Sremske Mitrovice ogranizuje izborno takmičenje u fit kidu u subotu, 19. oktobra, u hali Prehrabreno – šumarske i hemijske škole u Sremskoj Mitrovici sa početkom u 12:00 časova.

Na takmičenju će pored kluba iz Sremske Mitrovice učestvovati klubovi iz cele Srbije, iz Novog Sada, Beograda, Niša i Šabca. Devojčice 9 uzrasnih kategorija, najmlađa uzrasna kategorija do 9 godina i najstarija kategorija, devojke od 19 i više godina, takmičiće se u vežbama na parteru. Učesnice koje na takmičenju u Mitrovici ostvare najbolje rezultate, pored osvojenih diploma, imaće mogućnost učešća na izbornom takmičenju Reprezentacije Srbije u fit kidu koje će se održati 2. i 3. novembra u Beogradu.

“Star SM” je relativno mlad klub, osnovan 2010. godine, a u ovaj novi sport, fit kid, koji je najsličniji gimnastici i vežbama na parteru, uključeno je oko 70 Mitrovčanki”, rekao je Slobodan Jevremović, trener kluba, i dodao da očekuje da će devojčice da dosegnu visoke plasmane jer su do sada već imale velike uspehe na takmičenjima Prvenstva Evrope na kojima su osvajile sve 3 medalje.

You May Also Like