Sremska Mitrovica – Na veliko zadovoljstvo
Mitrovčana, danas je počela trodnevna novogodišnja manifestacija „Magični trg“.

Klovnovi, mađioničar i štrulaši, samo su deo današnje zabave u kojoj su najviše uživali naši najmlađi sugrađani.

Dečiji hor „Snežni Vivak“ bio je na vrhuncu zadatka a veče je upotpunjeno izradom figura od leda koje krase „Magični trg“.

Da je sve proteklo u najboljem redu rekli su nam i zaposleni u službi Hitne pomoći, jer ekipa koja je dežurala danas na Trgu Ćire Milekića nije imala ni jednu intervenciju.

Jedini problem sa kojim su se susreli organizatori i posetioci ove manifestacije bio je nestanak struje.

„Srećom, kvar je brzo otklonjen, ali su i drugari iz dečijeg hora „Snezni Vivak“ napravili sjajnu atmosferu pa se nestanak struje skoro nije ni primetio“, rekao je Petar Samardžić, direktor Centra za kulturu „Sirmiumart“.

Osim Mitrovčana, „Magični trg“ su danas posetili i stanovnici iz nekoliko drugih gradova, što za nas predstavlja veliko zadovoljstvo, dodao je Samardžić, koji se ovim putem zahvaljuje svim službama koje su danas dežurale na „Magičnom trgu“ i pomogle da sve protekne u najboljem redu.

Sutra ćemo imati priliku da uživamo u sjajnom nastupu hora Studija za kreativan razvoj dece „Piccolo“, čiji članovi nedeljama unazad vredno pripremaju sutrašnji nastup.

„Napravi svoj ukras“, oslikavanje lica, cirkuske veštine, fotografisanje sa Deda Mrazom kao i predstava „Novogodišnja zavrzlama“ dovoljno je razloga da nedelju provedete u centru grada.

U ime trenutaka sadašnjeg, a zarad budućeg sećanja na njega… vidimo se sutra na „Magičnom trgu“.
Zeleno n

You may also like