Sremska Mitrovica – Crveni krst  Sremska Mitrovica vrši obaveznu obuku i polaganje ispita iz prve pomoći za buduće vozače. Obuke se vrše prema zakazanim terminima.Termini koji su zakazani za 2 i 3. april su popunjeni, za termine 22 i 23.aprila još ima mesta.

Obuke u Crvenom krstu se zakazuju kada se popune prijave za deset do petnaest kandidata.Kako kažu u Crvenom krstu Sremska Mitrovice, one se organizuju, uglavnom jednom mesečno.

Kandidati za polaganje ispita iz prve pomoći se prijavljuju sami u prostorije Crvenog krsta u ulici Arsenija Čarnojevića broj 17, a informisati se mogu putrm telefona 022 621938 i 625550

Ispit iz prve pomoći se sastoji iz dva dela : praktičnog i pismenog.

Polaganje ispita iz Prve pomoći je nezavisno od auto-škole. Već sada se možete prijavljivati za polaganje ispita u Crvenom krstu. Položen ispit iz prve pomoći je uslov da izađete na polaganje praktičnog dela vozačkog ispita.

Cena obuke iz prve pomoći košta kandidata ukupno 8.520 dinara. Obuka košta 750 dinara po času, ukupno 6.000 dinara za 8 časova, a polaganje ispita je 2.520 dinara.

You may also like