Sremska Mitrovica – Na sajtu Grada Sremska Mitrovica www.sremskamitrovica.org.rs odskoro postoji deo posvećen delatnosti Komunalne policije Sremska Mitrovica.

Mitrovačka Komunalna policija do sada nije imala mogućnost da svoja ovlašćenja, odluke, rezultate rada, kontakt, realizovane i planirane aktivnosti predstavi u elektonskom obliku. Mitrovčani će na ovaj način imati priliku da saznaju sve važne informacije vezane za službu Komunalne policije Grada Sremska Mitrovica.

Klikom na link http://www.sremskamitrovica.org.rs/cir/komunalna-policija ili ulaskom na sajt Grada u meni Dokumenti/Komunalna policija, brojni građani direktno će imati uvid u nadležnosti, delatnost i aktivnosti ove mitrovačke službe.

Prema rečima načelnika mitrovačke Komunalne policije Miroslava Jokića, informacije i podaci na internet prezentaciji biće redovno ažurirani, kako bi građani uvek bili obavešteni.

„Najvažnije je da se građani upoznaju sa radom i aktivnostima Komunalne policije, a da, sa druge strane, uvek dobiju nove i najvažnije informacije koje se tiču rada naše službe“, kaže načelnik Jokić.

You may also like