Sremska Mitrovica –  U toku praznika najavljena je pojačana kontrola policijskih službenika na svim centralnim mestima proslava, kao i na frekventnim deonicama puteva.

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika Policijska uprava Sremske Mitrovice pojačaće akciju kontrole, kako saobraćajnih deonica, tako i izletišta na kojima će biti masovnija poseta građana, kao što su izletišta Fruške gore, crkve i manastiri  i bara Zasavica. Apeluje se na sve građane da tokom upravljanja vozilom ne konzumiraju alkohol, kao i da se kreću propisanom brzinom. Dok se na svim izletištima očekuje poštovanje javnog reda i mira.

Policijska uprava Sremske Mitrovice apeluje na sve građane da poštuju javni red i mir, kao i saobraćajne propise tokom prvomajskih i uskršnjih praznika.

pelije se i na sve traktoriste da u periodu poljskih radova održavaju svoja prevozna sredstva i mehanizaciju. Usled prolećnih poljoprivrednih radova povećan je i broj traktorskih vozila na putevima širom Srema.

Povodom prvomajskih i uskršnjih praznika šalterske službe Policijske uprave Sremska Mitrovica neće izdavati lične karte i pasoše u periodu od 1. do 6. Maja. Prvi radni dan je utorak, 7. Maj.

You may also like