Sremska Mitrovica – Posle duže zimske pauze bazeni u SC ,,OAZA,, od srede 1.maja ponovo su otvoreni za sve ljubitelje vodenih sportova.

Izuzetno funkcionalno plivalište u predivnom ambijentu spremno je i ove sezone da prihvati sve zainteresovane korisnike. Plivački klub ,,OAZA,, kao nosilac svih sportskih aktivnosti na ovm bazenu poziva sve stare i nove članove da se uključe u jedan od mnogobrojnih programa koje imaju na raspolaganju. U klubu posebna pažnja se posvećuje u radu sa najmlađim polaznicima sa kojima rade isključivo profesori fizičke kulture sa dugogodišnjim plivačkim iskustvom. Takmičarska selekcija ovog kluba tokom zimskih meseci putovala je tri puta nedeljno u Vrdnik na treninge, i u tom periodu donelo veliki broj medalja sa različitih takmičenja.

 

Tako i predhodna dva vikenda plivači PK ,,OAZA,, su ostvarili izuzetne rezultate: najbolji mitrovački plivač Miloš Starčević na Međunardonom plivačkom mitingu u Beogradu u konkurenciji seniora na 200m delfin osvojio je prvo mesto, dok su na najznačajnijem takmičenju za mlađe uzrasne kategorije u našoj zemlji ovog vikenda u Novom Sadu Lana Gavrilović osvojila treće mesto ( od 26 takmičarki) na 50m prsno, a Stevan Sapun na 50m delfin takođe treće mesto od 38 plivača. Povratkom u svoj bazen stvoreni su uslovi za još bolje sportske rezultate.

A.G

 

You may also like