Sremska Mitrovica – Na nedavno završenom „Open Cup-u“ koji je održan u Parizu, članovi Plesnog kluba “Sirmium dance” iz Sremske Mitrovice su u izuzetno jakoj konkurenciji osvojili nova odličja.

Takmičenje je održano u teatru “Pierre Cardin” u samom centru Pariza, a učešće na ovom takmičenju su pored Srbije uzele i Češka, Slovačka, Mađarska, Crna Gora, Makedonija i Rusija.

U mini kategoriji, u disciplini disco dance solo, Sandra Prokić je osvojila drugo mesto. U kategoriji deca, u disciplini street dance show, grupa koju su činile Sandra Prokić, Katarina Čolić, Elena Jovanić, Andrea Jovanić, Suzana Đukić i Borislava Đukić, predstavila se koreografijom “Gladijatorke” kojom su osvojile treće mesto.

Seniorska ekipa u sastavu Jefimija Stanisavljević, Jelena Hajduković, Teodora Tadić, Teodora Sladojević, Marija Trčić, Anđela Mikić, Sara Krnjajić, Andrijana Holjevac i Ivona Vaščanin osvojila je prvo mesto u disciplini disco dance grupa, pobedivši u finalu vrlo jaku ekipu iz Rusije.

Plesači mitrovačkog kluba će u narednom periodu, na predstojećim državnim takmičenjima i šampionatima, pokušati da osvoje prva mesta i na taj način izbore vizu za Evropsko prvenstvo.

You may also like