Sremska Mitrovica – Juče na stadionu u Hesni, mitrovački Radnički počeo je pripreme za novo prevenstvo u Srpskoj ligi grupa Vojvodina.

Predsednik kluba Goran Matić obratio se fudbalerima i poželeo im srećnu i uspešnu takmičarsku sezonu. Prozivku je izvršio trener Dragan Mojić i njegov pomoćnik Željko Karanović. Na prvom treningu prisustvovalo je 24 fudbalera. Od novajlija pristigli su: Đorđe Simikić i Miodrag Zec, iz erdevičke Sloge. Prvom timu priključeno je nekoliko talentovanih dečaka iz omladinske škole Radničkog.

Očekuje se do kraja prelaznog roka dolazak još nekoliko proverenih fudbalera. Pregovara se sa legendom mitrovačkog fudbala, Željkom Miloševićem-Žuljom, fudbalerom koji je u prošloj sezoni branio boje kragujevačkog Radničkog. Zanimljivo je da je Milošević počeo karijeru u mitrovačkom Radničkom, odigrao 11 utakmica u sezoni 1996/97 u Sremskoj ligi, kada je bio ustupljen na šest meseci iz FK Srem.

Hesneric će odigrati nekoliko prijateljksih utakmica do finalne utakmice Kupa Vojvodine, gde za protivnika imaju tim Jadrana iz Feketića.

You may also like