Donacija osigurača „EATON ELECTRIC“ – SOŠO „Radivoj Popović“

Sremska Mitrovica – Saradnja privrednih subjekata i lokalne zajednice se nastavlja. Zahvaljujući gradskoj upravi, izabrano je nekoliko škola kojima će ove godine «EATON ELECTRIC» donirati osigurače kako bi deci pružili bebedniji boravak u ovim ustanovama.

Jedna od škola kojima će se donirati osigurači je i SOŠO «Radivoj Popović» iz Sremske Mitrovice.

«Cilj ove donacije je da deci omogućimo što kvalitetnije i zdravije uslove za rad i učenje. Drago nam je da ovakvom vrstom humanitarnih akcija možemo da poboljšamo kvalitet života naših građana i da ovakvim projektima podržimo razvoj naših obrazovnih ustanova, a samim tim i razvoj naše zajednice», rekao je Dragan Tadić, generalni direktor «Eaton electric» d.o.o u Sremskoj Mitrovici.

«Firma «EATON ELECTRIC» je poznata kao društveno odgovorna. Da vas podsetim donacije stolica koje su podeljene po područnim osnovnim školama. Sada smo u prilici da se zahvalimo na 263 komada automatskih osigurača. Obzirom da većini škola na teritoriji grada Sremska Mitrovica imaju topljive osigurače, zamena automatskim, obezbeđuje veću sigurnost od nastanka kvarova i smanjiće rizik za pojavu havarija koje bi ugrozile normalan tok nastave i bezbednost učenika», rekla je načelnik uprave za obrazovanje, Mirjana Pjevac.

You May Also Like