Sremska Mitrovica – Prema planu i programu Direkcije za izgradnju grada Sremska Mitrovica, danas započinju radovi na rekonstrukciji kolovoza i atmosferske kanalizacije u Marsilijevoj ulici.

Kako saznajemo iz Direkcije, vrednost radova na kolovozu je 8 miliona dinara, na kanalizaciji 3 miliona dinara, a završetak na rekonstrukciji očekuje se do kraja novembra meseca.

U toku nedelje počinju radovi na fekalnoj kanalizaciji u radnoj zoni „Sever“, čime se završava opremanje zemljišta za priključak kanalizacije Kuper Standarda. Ono što je takođe u planu ove nedelje kako saznajemo od direktora Direkcije za izgradnju grada Jovana Dobrića je i potpisivanje ugovora za nastavak Bulevara Konstantina Velikog, od semafora na „Crvenoj česmi“ pa sve do industrijske pruge. Vrednost radova na produžetku puta iznosi 45 miliona dinara, izvođač je “Vojvodinaput” iz Pančeva.

„Radovi će početi u oktobru, a završiće se do kraja građevinske sezone, početkom decembra meseca“, rekao je Jovan Dobrić i dodaje da je u toku rebalans budžeta Direkcije za izgradnju grada, očekuju se izmene plana i programa na Skupštini i Veću u okviru kojih su i novi projekti.

 

B.Đ

You may also like