Apel građanima povodom predstojećih praznika

Sremska Mitrovica – Iz PU Sremske Mitrovice upozoravaju građane da za vreme predstojećih praznika ne remete javni red preteranom upotrebom alkoholnih pića i pirotehničkih sredstava, izazivanjem i učestvovanjem u tuči.

Policija će preduzimati pojačane patrolne i pozorničke aktivnosti u obezbeđenju javnih skupova, povodom organizovanih dočeka Nove godine na gradskim trgovima i u blizini većine ugostiteljskih objekata.

Apeluje se vozačima da poštuju sve saobraćajne propise, naročito zabrane vožnje pod uticajem alkohola i vožnje neprilagođenom brzinom uslovima saobraćaja i stanju puta. Pripadnici saobraćajne policije preduzeće pojačane aktivnosti prilikom regulisanja kontrole učesnika u saobraćaju.

Za vreme praznika, građanima će biti omogućeno da u hitnim slučajevima, predaju zahtev ili podignu lična i putna dokumenta, saobraćajnu i vozačku dozvolu. Prvi radni dan posle novogodišnjih praznika je petak, 03.01. 2013. godine.

Šalterske službe za izdavanje dokumenata u policijskim stanicama i sedištu Policijske uprave, neće raditi u utorak, 7.1.2013. godine.

Svim građanima Srema želimo srećne novogodišnje i božićne praznike PU Sremska Mitrovica.

You May Also Like