Sremska Mitrovica – U Gradskoj kući je potpisan ugovor između Atletskog kluba Srbije, grada Sremska Mitrovica i Atletskog kluba „Srem“.

Gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović i predsednik atletskog kluba Srem Dušan Glumac potpisali su ugovor „Dečija atletika“. To je dugoročan projekat koji obuhvata decu uzrasta od prvog do četvrtog razreda osnovne škole.

Cilj projekta, koji je danas podržala lokalna samouprava, pod nazivom „Dečiji atletski program“ je da deca zavole sport, pre svega atletiku.

Potpisivanju su prisustvovali generalni sekretar Atletskog kluba Srbije, Slobodan Branković, načelnik za sport, kulturu i omladinu, Ilija Nedić, potpredsednik Atletskog kluba „Srem“, Drago Maričić kao i trener, Bojan Komlenić.

ASS je zajedno sa Ministarstvo za omladinu i sport donirao opremu koja je potpuno prilagođena ovom uzrastu i pomoću koje će deca zavoleti sport, pre svega atletiku.

Ovaj projekat pod vlasništvom je Međunarodne svetske federacije, koja je i pokrovitelj samog događaja.
Gradonačelnik grada, Branislav Nedimović, zahvalio se ASS-u i Ministartvu omladine i sporta na doniranoj opremi, i potpisanom ugovoru.

You may also like