Sremska Mitrovica – Radovi na kompletnoj rekonstrukciji zdravstvene ambulante u Mačvanskoj Mitrovici biće završeni do kraja ove nedelje, nakon čega sledi opremanje ambulante.

Kompletna rekostrukcija ambulante počela je prošle jeseni zamenom krova nakon čega su usledili radovi na zameni elektroinstalacije, kanalizacije, grejanja i izolacije.

Dr Nada Petković Zec direktorica Doma Zdravlja Sremska Mitrovica, kaže da je Grad Sremska Mitrovica preko Gradske uprave za zdravstvo u rekonstrukciju ovog objekta do sada uložio oko 5,2 miliona dinara.

Srđan Kozlina, zamenik gradonačelnika Grada Sremska Mitrovica prilikom obilaska radova na rekonstrukciji ambulante u Mačvanskoj Mitrovici rekao je
da su osnovni prioriteti Grada Sremska Mitrovica vezani za mesnu zajednicu Mačvanska Mitrovica, upravo kompletna rekonstrukcija zdravstvene ambulante ali i rekontrukcija osnovne škole, čime će se mestanima ove mesne zajednice obezbediti kvalitetniji život.

Član saveta mesne zajednice Mačvanska Mitrovica, Radmila Čonić, rekla je da je renoviranje zdravstvene ambulante u Mačvanskoj Mitrovici bilo nophodno jer ona ne opšlužuje samo meštane Mačvanske Mitrovice nego i meštane okolnih sela.

U ambulanti u Mačvanskoj Mitrovici koja pruža usluge za skoro 4000 meštana, radi tri doktora i sedam medicinskih sestara.

You may also like