Saobraćajna nesrećam na putu Mitrovica – Radinci

Sremska Mitrovica – Juče, oko 12,20 časova, na lokalnom putu između Sremske Mitrovice i Velikih Radinaca, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali tri putnička automobila.

Od posledica teških telesnih povreda zadobijenih u ovoj nesreći, noćas je u sremskomitrovačkom Medicinskom centru preminuo Dragan L. (42), vozač putničkog automobila “Zastava jugo”.

Teške telesne povrede opasne po život, zadobio je suvozač Ilija L. (71). Tešku telesnu povredu u vidu preloma ruke zadobila je 11-godišnja devojčica, dok su dve devojčice starosti od 16 i 11 godina zadobile lake telesne povrede.

Devojčice su se nalazile u putničkom automobilu “Opel vektra” kojim je upravljala Zorica P. Vozač trećeg automobila, “opel korse”, Krstan DŽ. nije povređen. Svi učesnici ove saobraćajne nesreće su sa područja Sremske Mitrovice.

Uviđaj na licu mesta izvršio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.

Policijski službenici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici preduzimaju sve potrebne aktivnosti na rasvetljavanju okolnosti u kojima se dogodila ova saobraćajna nesreća.

 

You May Also Like