Rekonstruisan Radinački put

Sremska Mitrovica – Završnim radovima na rekonstrukciji saobraćajnice u ulici Radinački put, u naselju Mala Bosna, Direkcija za izgradnju grada nastavlja sa ulaganjem u gradsku infrastrukturu.

U rekonstrukciju ove saobraćajnice, duge oko 640 metara,  koja je sada i proširena na oko 6,2 metra,  uloženo je oko 9,7  miliona dinara.

Branislav Čolić, predsednik Mesne zajednice Slobodan Bajić Paja, prilikom obilaska ovih radova rekao je, da mu je veliko zadovoljstvo što se ovi radovi danas privode kraju i samim tim mu je izrazito zadovoljstvo što su sva obećanja koja su data građanima od strane mesne zajednice i ispunjena.

Zamenik gradonačelnika grada Sremska Mitrovica, Srđan Kozlina, obišao je završne radove na ovoj saobraćajnici od vitalnog značaja, i tom priliko rekao: “Vodeći računa o ravnomernom razvoju grada, u Sremska Mitrovica u potpunosti je rekonstruisana ulica Radinački put, u naselju Mala Bosna, koja direktno izlazi na potencijalnu  industrijsku zonu Sever. Izgradnjom ovakvih saobraćajnica, odnosno infrastrukture u Sremskoj Mitrovici privlačimo nove investirore. Novi investitori znače radna mesta, a to jeste naš izbor, za bolji život svih građana u Sremskoj Mitrovici”.

 

 

 

You May Also Like