Putevi prohodni

Sremska Mitrovica – Mitrovačka Zimska služba „Puteva“ uveliko je na terenu, a čišćenje ulica u Mitrovici i selima na području Grada obavlja se bez ikakvih problema.

Trenutno je šest ekipa na terenu, a još dve se pripremaju da izađu na teren. Kako kažu u mitrovačkim Putevima, čišćenje snega odvija se bez ikakvih poteškoća, jer nema vetra, a samim tim ni snežnih nanosa.

“ Za sada nijedna ulica nije problematična. Olakšavajuća okolnost je to što sneg mirno pada, tako da nema nanosa na saobaraćajnicama. Čišćenje je mnogo lakše, a saobraćaj se odvija normalno“, kaže Predrag Repajić, iz mitrovačke Zimske službe.

Sve ulice u gradu su prohodne, a prioritet su one gde je najgušći saobraćaj, kao i ulice gde je zastupljen autobuski saobraćaj. Čiste se i sporedne ulice u gradu, a kako kažu u Zimskoj službi, i tu je sve prohodno i pod kontrolom.

Putevi prema selima takođe su prohodni zahvaljujući mitrovačkim „čistačima“, pa oni koji putuju automobilom ili autobusom bez problema će stići do svog sela.

Iz „Puteva“ upozoravaju da vozači ipak budu oprezni i prilagode brzinu vremenskim uslovima, kako bi izbegli saobraćajne nezgode.

You May Also Like