Sremska Mitrovica – Klijenti Nove Agrobanke od danas sve poslove u vezi sa svojim bankarskim računima mogu da obave na šalteru Poštanske štedionice, kao i u 56 ekspozitura Nove Agrobanke.

Poštanska štedionica preuzima sve obaveze po osnovu depozita fizičkih i pravnih lica, tako da će i građani i firme moći od ovog ponedeljka, 29. oktobra da raspolažu svojim sredstvima na svim njenim šalterima, kao i u još 56 ekspozitura Nove Agrobanke koje preuzima Poštanska štedionica. To čini mrežu od 112 ekspozitura. Uz to, građani koji imaju neoročena dinarska sredstva, moći će da ih podignu i na šalterima Pošte. To, praktično, znači da će sve poslove u vezi sa svojim tekućim računima građani moći da obave i na šalteru svake pošte. Za sve je dovoljna samo lična karta.

Koliko tačno klijenata Poštanska preuzima od Agrobanke još je nepoznanica. Prega nekim informacijama navodi se da će biti preuzeti samo aktivni računi. Među njima je oko 20.000 računa preduzeća i od 70.000 do 80.000 računa građana.

Bankomati Nove Agrobanke ne rade još od petka. Svi građani, klijenti ove banke, u svojoj matičnoj filijali odmah mogu da dobiju novu karticu Poštanske štedionice.

Sremskomitrovačka filijala Agrobanke je od petka 26. oktobra, prestala sa radom.

 

You may also like