Lames zapošljava najbolje učenike

Sremska Mitrovica – Najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola sa teritorije Grada Sremska Mitrovica, u Gradskoj kući, uručene su pohvalnice i prigodne nagrade.

Pohvalnicu, knjigu i novčanu nagradu u vrednosti od 15.000 dinara, najboljim školarcima uručio je gradonačelnik Sremske Mitrovice, Branislav Nedimović.

Gradonačelnik Branislav Nedimović,  prilikom susreta sa učenicima osnovnih i srednjih škola, rekao je da mu je veliko veliko zadovoljstvo biti među najboljima od najboljih, i da ove godine, posle dugog niza godina, biti najbolji, dobija svoju smisao, jer će italijanska kompanija Lames zaposliti 10 najboljih učenika Srednje tehničke škole „Nikola Tesla“, kao i deset učenika iz Srednje hemijsko tehničke škole.

„Omogućavamo deci da dobiju svoje radno mesto čim završe školu, naravno neki će otići na fakultet, ali onima koji su direktno vezani za Mitrovicu,  koji žele da žive ovde, i da u narednim godinama počnu da rade, pružila se prilika, i to u stvari treba da bude dodatan podsticaj, biti najbolji, a sigurno da če pored Lamesa biti još nekoliko kompanija u našem gradu koje će u narednim godinama dati ovakvu mogućnost“, dodao je Branislav Nedimović

 

You May Also Like